Vingårdstur Toscana

Er dere en vennegjeng eller vinklubb? Her har vi et forslag som vi har benyttet til mange av våre mindre grupper. Passer utmerket med 6-10 personer, men vi kan selvsagt ordne for mindre og flere.

 

Turen er basert på mange opplevelser, god mat og god vin.

 

Dag 1 Ankomst Firenze eller Pisa flyplass. Transporten venter og kjører til dere til en flott vingård like ved landsbyen Greve in Chianti. Det er gåavstand til landsbyen. Vingården ligger midt i hjertet av Chianti og vinen som produseres gjenspeiler dette. Gården har en nydelig hage med basseng for varme dager.

Om kvelden møtes dere for omvisning, vinsmaking og en toscansk middag

Dag 2 Etter frokost går turn til Grave in Chianti, besøker markedet der. Videre til Casaloste for vinsmaking. Lunsjen blir på La Scuderia. Tid til å nyte vingårdsrankene og Montefioralle.  Om ettermiddagen matlagningskurs på gården. Etterfulgt av middag som en selv har laget og tilhørende vin fra gården.

Dag 3 Tid for å bare nyte livet på gården, sol og bad. Eller en kan ta en gåtur i området. Lunsjen kan nytes på gården eller i landsbyen. Om kvelden blir det middag i byen på La Terrazza.

Dag 4 Etter frokost sjekker en ut og dere blir hentet og kjørt til Altesino for en omvisning og vinsmaking. Deretter går turen til den sjarmerende landsbyen Montalcino. Her blir det fritid og lunsj på Enoteca Osticcio. Etterpå vil en få besøke Sant`Antimo Abbey. På ettermiddagen stopper dere på en annen vingård, Poggio Antico, hvor det selvsagt blir vinsmaking. Turen går videre til Castellina in Chianti og en sjekker inn på Palazzo Squarcialupi. Meget sjarmerende hotell med egen vingård, sentralt i landsbyen. Finnes mange restauranter like utenfor, så her står en fritt til å velge.

Dag 5 Etter frokost går turen til Siena og San Gimignano, to flotte byer i Toscana. Mellom disse byene besøker en vingården Morranaia, hvor det blir vinsmaking og lunsj. Turen går videre til vakre Siena hvor en besøker Katerdalen og Piazza del Campo. Fritid for shopping, utvalget er stort i både mat og klær. Overnatting på Palazzo Squarcialupi.

Dag 6 Etter frokost blir det transfer til flyplassen. Turen er ferdig.

 

Her har vi lagt opp til 5 netter, 6 dagers tur. En kan selvsagt korte ned eller forlenge turen akkurat slik en ønsker.

Pris på forespørsel