Toscana – avslapping og vin

Dette er en tur for livsnytere!

Vi starter i Roma kl 0715, så en må komme dagen før. Dette ordner vi selvsagt, men blir et lite tillegg. Gruppen reiser fra Roma igjennom Lazio provinsen, Umbria og ankommer Toscanas første stopp blir Montepulciano. En by fra middelalderen som er kjent for sin nydelige vin. Det blir god tid til å nyte byen, smake på viner og lunsj (på egenhånd). Turen går videre til Pienza, ikke så kjent, men vel verdt et besøk. Det blir smak av brunello vin og pecorino ost før en drar videre til Borgo San Luigi. Et sjarmerende hotell i et vakkert landskap. Det er tid til en dukkert i bassenget før middag. Gruppen spiser samlet.

Etter frokost så vil en få oppleve Siena, Greve, San Gimignano. Det blir vinsmaking, tastingmeny o.l til lunsj. God tid til å oppleve landsbyene på egenhånd, før om ettermiddagen tilbake til Borgo San Luigi. Der blir det middag.

Tredje dagen etter frokost så går turen til Firenze. En guidet tur i byen hvor en skal få oppleve det aller viktigste. Det blir tid på egenhånd før turen går til bake til Borgo San Luigi.

Den fjerde dagen går turen til Volterra, deretter Pisa før turen går tilbake til Roma. Om en ønsker det kan en gå av i Pisa, ta flyet hjem derfra. Eventuelt forlenge oppholdet med en natt i Pisa eller Lucca. Spør oss om tillegg i pris.

Pris på forespørsel