Roma, Toscana & Cinque Terre – 6 netter

Roma, smaken av Toscana og fortryllende Cinque Terre – alt i en og samme tur!

Link til Roma, Toscana & Cinque Terre

Dag 1: Ankomst Roma, transfer fra flyplass til hotellet.
Dag 2: Etter frokost en guidet tur i sentrum av Roma. Turen starter kl 09:30 og varer i ca 3 timer. Resten av dagen til fri bruk.
Dag 3: Etter frokost er det avreise til Montepulciano, berømt for sin fantastiske vin. Her må vi selvsagt stoppe for smaksprøver med noe snacks til. Videre til Pienza, kjent for sin Pecorino ost. Vi besøker Montalcino, kjent for en av de dyreste viner; Brunello di Montalcino DOCG. Vi besøker en fantastisk vinbutikk. Videre til Siena hvor vi få middag og overnatting.
Dag 4: Etter frokost er det på tide å oppleve Siena. Vi har en guidet tur igjennom byens severdigheter. Vi drar videre til San Gimignano, kjent for alle sine tårn, noe fritid før vi drar videre til Pisa. Vi får med oss bl.a det skjeve tårn. Så fortsetter vi til La Spezia. Får middag og overnatting.
Dag 5: Etter frokost skal vi ha en full dag i båt! Vi skal oppleve en av verdens vakreste kystlinjer. Vi skal besøke alle de fem byer. Så tar vi toget tilbake til La Spezia. Middag og overnatting.
Dag 6: Etter frokost tar vi turen til Carrara, marmorfjellet. Videre til vakre Lucca og Montecarlo di Lucca hvor vi vil smake topp vin og snacks. Etter denne dagen drar vi tilbake til Roma. Ankomst sent, overnatting.
Dag 7: Etter frokost er vårt program slutt.

En kan selvsagt forlenge turen etter eget ønske.

Pris på forespørsel

Inkludert i prisene ovenfor er;
Transfer til hotellet i Roma
Seks døgn i firestjerners hotell.
Tre middager
To vinsmakinger og snack
Buss med guide
Båt i Cinque Terre
Cinque Terre kortet