Portofino og Cinque Terre på egenhånd

Ønsker en å oppleve Cinque Terre på egenhånd så vil vi anbefale denne “pakken”.

I samarbeid med vår lokale agent, har vi laget en ferdig pakke med hotell, togbillett, båtbillett, middag, vinsmaking etc.

Ankomst til Monterosso. Innsjekk på valget hotell kategori (Cinque Terre 3 * eller Le Palme 4*). Dagen benyttes i Monterossos historiske bykjerne.
Etter frokost. Lokaltoget til Riomaggiore for å se denne vakre byen. Eller man tar toget til Veranazza som også er en praktfull by. Retur til Monterosso, enten med tog eller til fots langs stiene lenger oppe i fjellet. I Monterosso venter en vinsmaking på ett lokalt Enoteca, etterfølgt av middag på restaurant.
Etter frokost – se Cinque Terre med båt. Lokalbåten som går langs kysten med stopp i bl.a Portovenere, Portofino etc. En velger selv hvor lenge og hvilke båtstopp. Retur med båt til Monterosso. Middag på restaurant om kvelden.
Etter frokost ender vårt program.Ønsker en å forlenge turen, er dette selvsagt ikke noe problem. Vi vil også anbefale at en gjerne blir noen døgn i byene som Lerici, Levanto, Portovenere, Portofino eller avslutte i en større by som Genova, Milano eller Firenze?

Vi legger gjerne tilrette hele turen med fly tur/retur også. Ta kontakt for forslag til akkurat deres tur.

Email: arriva@berg-hansen.no tlf. 55 08 80 00