Leilighet og feriehus i Italia

På jakt etter ferieleilighet eller feriehus i Italia ? Arriva Reiser tilbyr leiligheter eller egne hus i Italia etter behov og ønsker.

Italia har blitt et populært reisemål for oss nordmenn. Stadig flere oppdager Italia og hva dette landet har å by på. Vi på Arriva har spesialisert oss på å tilby feriehus, leiligheter og hotel. Vi har opparbeidet oss gode kontakter i Italia og har mange fornøyde kunder som har valgt et opplegg fra oss på sin ferie. Italia er et land hvor man kan oppleve mange forskjellige typer opplevelser i et og samme land. I tillegg er det korte avstander dersom man har leiebil til å oppleve andre land som ligger ved grensen til Italia. Dette, i lag med at Ilandet har en fantastisk kyst og et fantastisk klima har gjort Italia til et populært reisemål og oppleve på egen hånd ved å leie leilighet og leiebil.

Ønsker du deg en feriehus med basseng i innlandet eller hva med en leilighet ved den fantastikse kysten som Italia har.

Vi er en av Norges største aktører på ferieleiligheter og feriehus i Italia.

Arriva Reiser AS har spesialisert seg på kundetilpassede ferieløsninger. Vi kan være med å skreddersy din ferie utfra hva du ønsker å oppleve. Du kan enten ha leilighet på en plass gjennom ditt opphold, eller ha leilighet på forskjellige steder på ulike tidsrom. Mulighetene er mange. Vi har lang erfaring med utleie av leiligheter, og vi har tilknyttet oss mang forskjellige seriøse samarbeidspartnere. Vår solide kunnskap, evne til samarbeid, og interesse for å finne akkurat din løsning, gjør oss til en god leverandør.

Det kan sies mye om Italia

Mye kan sies om Italia, men kjedelig kan landet ikke beskyldes for å være. Italia er uten tvil en av Europas fremste turistattraksjoner og det er lett å forstå hvorfor. Dersom du velger leilighet i hovedstaden Roma får du oppleve et eldorado for den urbane sjel og det samme må kunne sies om Milano. Hvem kunne ikke tenke seg å shoppe i gatene i Roma eller Milano, to byer som er verdensberømt for sine handlegater.

Kunne du tenke deg å bo i en tårnsuite på en nedlagt jernbanestasjon? Eller kanskje en en hyggelig gård med vinkjeller, egenprodusert olivenolje og kanskje en liten ostebutikk?

Hva med å ha leilighet eller feriehus i byen Firenze ? Her vil du få en solid dose med kunst, kultur og historie. Eller hva med å bo i den unike byen Pompeii i syd Italia, som har gitt oss mange fascinerende svar på hvordan menneskene hadde det i starten av vår tidsregning.

Arriva reiser har gode løsninger uansett hvor du måtte ønske å leie.

Det er da vel ingen som i fullt alvor velger snøslaps og holke i Norge, når man kan sitte på en fortausrestaurant i Italia, se på folket og nyte et godt glass vin? La deg friste av det Italia har og by på !!

Ta kontakt med oss i Arriva Reiser for mer informasjon om våre bosteder i Italia. Vi lover deg en god service og en uforglemmelige opplevelser.