Italia fra Milano – 7 netter

En drøm om å se Italia? Bli med oss på vår ukentlige tur, går hver lørdag fra 6.april til 26.oktober. Høydepunkt er Roma, Assisi, Siena, Firenze, Padua, Venezia, Verona, Sirmione, Como sjøen og ikke minst Milano.

Reiserute;
Dag 1: Lørdag møter vi guiden på hotellet. Turen starter i retningen mot Emilia Romagna, Toscana og Lazio regionen. Overantting.
Dag 2: Etter frokost har vi en 3 timers gåtur i Roma, besøker Largo Argentina, Campo di Fiori, Piazza Farnese, Navona, Pantheon, Trevi, Spansketrappen. Resten av dagen er til fri disposisjon.
Dag 3: Etter frokost kjører vi mot Assis, den mystiske byen av Saint Francis. Etter fortsetter vi mot Siena, en nydelig middelalderby. Sent på ettermiddagen kjører vi mot Firenze, hvor vi får middag på hotellet.
Dag 4: Etter frokost har vi en guidet tur i Firenze, besøker Duomo, Santa Maria del Fiore, Klokketårnet, Santa Corce etc. Resten av dagen på egenhånd. Middag på hotellet.
Dag 5: Etter frokost kjører vi mot Venezia, via Padua. Etter kort besøk i byen, er det Venezia neste. Vi får en guidet tur rundt i sentrum. Middag på hotellet.
Dag 6: Etter frokost skal vi på båttur, til bl.a Murano hvor de lager glass. Ettermiddag på egenhånd. Middag på hotellet.
Dag 7: Etter frokost skal vi til Verona, byen mest kjent for Rome og Juliet. Videre til Sirmione, ved Gardasjøen. Fritid til lunsj. Så reiser vi videre til Como sjøen, deretter avsluttes dagen i Milano. Middag ved ankomst Milano.
Dagy 8: Etter frokost har vi en guidet tur i Milano, deretter er vår tur over.
Ønsker en å avslutte i Roma, har vi gratis transfer til Roma denne dagen.

Pris på forespørsel

Mulig å legge til flere overnattinger, be om priser etter deres ønsker.
Mer info eller bestilling, ta kontakt med post@arriva.no eller tlf. 55 08 8000