Toscana – avslapping og vin

Dette er en tur for livsnytere!

Vi starter i Roma kl 0715, så en må komme dagen før. Dette ordner vi selvsagt, men blir et lite tillegg. Gruppen reiser fra Roma igjennom Lazio provinsen, Umbria og ankommer Toscanas første stopp blir Montepulciano. En by fra middelalderen som er kjent for sin nydelige vin. Det blir god tid til å nyte byen, smake på viner og lunsj (på egenhånd). Turen går videre til Pienza, ikke så kjent, men vel verdt et besøk. Det blir smak av brunello vin og pecorino ost før en drar videre til Borgo San Luigi. Et sjarmerende hotell i et vakkert landskap. Det er tid til en dukkert i bassenget før middag. Gruppen spiser samlet.

Etter frokost så vil en få oppleve Siena, Greve, San Gimignano. Det blir vinsmaking, tastingmeny o.l til lunsj. God tid til å oppleve landsbyene på egenhånd, før om ettermiddagen tilbake til Borgo San Luigi. Der blir det middag.

Tredje dagen etter frokost så går turen til Firenze. En guidet tur i byen hvor en skal få oppleve det aller viktigste. Det blir tid på egenhånd før turen går til bake til Borgo San Luigi.

Den fjerde dagen går turen til Volterra, deretter Pisa før turen går tilbake til Roma. Om en ønsker det kan en gå av i Pisa, ta flyet hjem derfra. Eventuelt forlenge oppholdet med en natt i Pisa eller Lucca. Spør oss om tillegg i pris.

Pris på forespørsel

 

Ny cubatur kommer i 2020

Vi setter nå opp ny tur til Cuba for høsten 2020.

Her er det bare å glede seg. Det blir en ny tur med reiseleder.

 

Følg med, den kommer snart her.

 

Les mer om programmet her

cuba biler

 

Vingårdstur Toscana

Er dere en vennegjeng eller vinklubb? Her har vi et forslag som vi har benyttet til mange av våre mindre grupper. Passer utmerket med 6-10 personer, men vi kan selvsagt ordne for mindre og flere.

 

Turen er basert på mange opplevelser, god mat og god vin.

 

Dag 1 Ankomst Firenze eller Pisa flyplass. Transporten venter og kjører til dere til en flott vingård like ved landsbyen Greve in Chianti. Det er gåavstand til landsbyen. Vingården ligger midt i hjertet av Chianti og vinen som produseres gjenspeiler dette. Gården har en nydelig hage med basseng for varme dager.

Om kvelden møtes dere for omvisning, vinsmaking og en toscansk middag

Dag 2 Etter frokost går turn til Grave in Chianti, besøker markedet der. Videre til Casaloste for vinsmaking. Lunsjen blir på La Scuderia. Tid til å nyte vingårdsrankene og Montefioralle.  Om ettermiddagen matlagningskurs på gården. Etterfulgt av middag som en selv har laget og tilhørende vin fra gården.

Dag 3 Tid for å bare nyte livet på gården, sol og bad. Eller en kan ta en gåtur i området. Lunsjen kan nytes på gården eller i landsbyen. Om kvelden blir det middag i byen på La Terrazza.

Dag 4 Etter frokost sjekker en ut og dere blir hentet og kjørt til Altesino for en omvisning og vinsmaking. Deretter går turen til den sjarmerende landsbyen Montalcino. Her blir det fritid og lunsj på Enoteca Osticcio. Etterpå vil en få besøke Sant`Antimo Abbey. På ettermiddagen stopper dere på en annen vingård, Poggio Antico, hvor det selvsagt blir vinsmaking. Turen går videre til Castellina in Chianti og en sjekker inn på Palazzo Squarcialupi. Meget sjarmerende hotell med egen vingård, sentralt i landsbyen. Finnes mange restauranter like utenfor, så her står en fritt til å velge.

Dag 5 Etter frokost går turen til Siena og San Gimignano, to flotte byer i Toscana. Mellom disse byene besøker en vingården Morranaia, hvor det blir vinsmaking og lunsj. Turen går videre til vakre Siena hvor en besøker Katerdalen og Piazza del Campo. Fritid for shopping, utvalget er stort i både mat og klær. Overnatting på Palazzo Squarcialupi.

Dag 6 Etter frokost blir det transfer til flyplassen. Turen er ferdig.

 

Her har vi lagt opp til 5 netter, 6 dagers tur. En kan selvsagt korte ned eller forlenge turen akkurat slik en ønsker.

Pris på forespørsel

 

Cinque Terre

Vi har et rikt program i Cinque Terre. Her har vi lokale samarbeidspartnere som vi har benyttet i mange år.

Firenze dagsaktiviteter

Firenze ligger midt i Toscana. Byen i seg er full av muligheter, men vi vil også anbefale ulike utflukter som vi arrangerer utenfor sentrum.

Verdens vakreste sjøreise

Sommeren er perfekt når du skal utforske norske-kysten. Nord for polarsirkelen skinner solen hele døgnet, og så langt sør som i Bergen er det 19 timer med dagslys. Dette gir masse energi og mer tid til å utnytte dagene. Overnatt på dekk, bli med på midnattskonsert i Ishavskatedralen eller sleng deg på actionfylte utflukter som hvalsafari og kajakkpadling.

Opplev den norske naturen på sitt aller vakreste med frodige blomsterenger, gigantiske fossefall, dype skoger, høye fjell og idylliske fjorder. Om bord kan du nyte mat fra Norways Coastal Kitchen, lagd av lokale råvarer.

Vi viser deg den magiske norskekysten – en reise du ikke finner maken til noe annet sted i verden!

Pris på forespørsel

 

Kontakt oss i dag for mer info eller bestilling; tlf 55 08 80 00 eller epost: arriva@berg-hansen.no

Aruba

Aruba er et karibisk paradis! Strendene er praktfulle og havet turkisblått. Her har en 28 grader hele året.
Aruba passer like godt for barnefamilier som til bryllupsreisende.

Det er enkelt å reise til Aruba, kun en mellomlanding så er drømmereisemålet nådd.

Vi har et bredt utvalg i bosteder og flere har vi direkteavtale med. Vårt volum gir svært konkurransedyktige priser.
For barnefamilier anbefaler vi Tamarijn og Divi. Her vil små og store få en innholdsrik ferie, det er ikke tid til å kjede seg.

De fleste bosteder vi anbefaler ligger på Palm Beach eller Eagle Beach. Alltid god plass på stranden og strandselgere er forbudt.
Aruba er ikke spekket med serverdigheter, her står naturen, strendene og havet i fokus. Nasjonalparken Arikok er verdt et besøk, lei gjerne en jeep og dra på oppdagelsesferd.

Vi gleder oss til å hjelpe med din Aruba tur, send oss en forespørsel i dag 🙂
arriva@berg-hansen.no tlf 55 08 80 00

Cruise eller yachting

Skal du unne deg en helt spesiell tur, gjerne en bryllupsreise eller feire en rund dag. Ta med deg den kjæreste du har og dra på SeaDream cruise! Dette er små skip som knapt har 100 gjester og neste like mange ansatte.
Her kan en hopp fra båten, ta vannscooter inn til Portofino, spise både frokost, lunsj og middag ute på dekk. En kan til og med velge å sove under åpen himmel!

Vi har sjelden opplevd lignende og vet hvilke ruter vi vil anbefale deg. Ta kontakt for tilbud på din drømmereise!

Epost arriva@berg-hansen.no Tlf 55 08 80 00