Essensen av vin Toscana og Umbria

Dette er turen for deg som ønsker den virkelige vinhistorien. I en miks av Umbria og Toscana. Begge regionene har så mye å by på – en kan aldri rekke over alt. Dette er en god start.
Vi har lagt opp turen, slik at en skal få mest mulig ut av oppholdet. Hotellene er nøye utvalgt, det er også vinsmakingene.

En starter med en natt i Spoleto, i sør/øst Umbria (fly gjerne til Roma). Program for dagen vil bli gitt. Overnatting i sentrum av Spoleto (Hotel Aurora 3* eller Cavaliere 4* e.l).
Etter frokost vil en få utdelt ny kjørerute. Vi legger inn vinsmaking i Montefalco. Anbefaler vinsmaking i Bevagna også, men ikke inkludert i prisen vår. Dagen avsluttes i Periuga hvor vi har inkludert hotell (Hotel Ilgo 3* eller Hote Gio`Wine 4**** e.l.).
Etter frokost vil en ta turen etter anvist program, vinsmakingen vil skje i Torgiano, før en returnerer til Perugia for overnatting.
Etter frokost vil vi anbefale en full dag i vakre Perugia, som er berømt for sin sjokolade. Når en er klar til å forlate byen, er Cortona neste stopp. Her har vi inkludert hotell (Hotel Oasi 3* eller Hotel Villa Aurea 4* e.l). Cortona skal nytes, noe vi har vektlagt i programmet. Dagen avsluttes med vinsmaking i byen. Overnatting på hotellet.
Etter frokost er turen klar for Montepulciano, en av Italias største produksjon av mat & vin skjer i området. Her kjøpes Brunello vinene med hjem. Videre til Siena, hvor en skal overnatte på hotell (Hotel Italia 3* eller Hotel Garden 4 * e.l).
Etter frokost er turen kommet for Castellina in Chianti og Greve in Chianti. Midt i sentrum foregår vinsmakingen. En drar så tilbake til Siena hvor en nyter resten av kvelden. Etter frokost er vårt program over. En kjører tilbake til flyplassen, eller fortsetter reisen på egenhånd.

Pris på forespørsel

Ser dette fristende ut? Ta kontakt med post@arriva.no eller ring oss på tlf. 55 08 8000