Costa Smeralda og Maddalena

7-dagers tur med seilbåt langs kysten av Maddalena og Costa Smeralda.

Hva med en uke fylt med uforglemmelige opplevelser, vakker natur og azurblått hav så langt øyet kan se.

Mandag:
Reisen begynner ombord stigning innen kl. 14:00 Olbia. Turen går så mot øyen Porco, hvor en forfriskende dukkert er nærmest obligatorisk. Middag om bord.

Tirsdag:
Etter en frokost hvor man drikker kaffe mens man nyter utsikten mot Caprera i horisonten. Deretter går turen mot en vakker bukt i Porto Cervo området, hvor lunsjen blir servert. Deretter står snorkling på programmet, og så videre til Porto Rotondo for natten. Her blir det middag ved en av de lokale restaurantene.

Onsdag:
Morgenfuglene rekker en liten dukkert, før kursen settes mot Punta Molara. Etter noen timers seiling, slippes ankeret og det er klart for noen timers bading og soling. Her er vannet så krystallklart at det ser nesten ut som om man kan nå havbunnen med fingrene. Om ettermiddagen er det en av de flotte hvite strendene Spalmatore di Terra eller Punta Timone står på programmet.

Torsdag:
Den rolige seilturen går videre mot Capo Coda Cavallo og strendene der. Her blir dagen tilbragt med bading, og om kvelden er det middag på land, i en av Costa Smeraldas mange restauranter.

Fredag:
Det er nå på tide å sette kursen nordover igjen. Første stopp er Porto Istana, med den vakre hvite sandstranden. Deretter står Golfo Aranci for tur, etterfulgt av Marinella. Om kvelden er der middag om bord.

Lørdag:
Turen går til Maddalena, for å besøke en annen av de ubebodde øyene, som ligger her, Mortorio. Her kastes ankeret, og det blir lunsj om bord. Om kvelden seiler man inn tio Porto Palma, og dersom man er heldig, får man se delfiner på veien dit. Middag om bord.

Søndag:
Ankomst Olbia, etter en siste svømmetur. Ilandstigning innen kl. 12:00.

Litt info:
Båten består av 5 doble lugarer, og 4 bad. Turen har avgang hver mandag fra 28 april til 20 oktober. Ombord er det plass til 10 personer pluss båtens mannskap (skipper og seiler/kokk).

Pris på forespørsel