Chianti – 3 dagers sykkeltur

Sykkeltur fra Firenze til Siena:

Tre dager (tre netter) med sykkel fra Firenze til Siena I dette programmet tilbyr vi deg sjansen til å sykle hele veien fra Firenze til Siena, gjennom åsene i Chianti Classico og utforske middelalderske landsbyer, slott og romanske kirker.
For å gjøre opp for den fysiske treningen skal vi stoppe for å smake gode viner og spesialiteter fra toskansk mat.
Turen kan bookes som privat eller som gruppe.

Programmet:

Dag 1: Firenze – Fabbrica – 35 km. (8 på grusveier) – Denne fasen starter med en meget lett oppoverbakke til Piazzale Michelangelo, en av de mest naturskjønne panoramiske stedene over sentrum av Firenze fra sør. Underveis blir det en lett lunsj i Osteria del Ponte Rotto. Fra Firenze vi skal vi sykle til San Casciano og deretter langs Chianti-åsene til Fabbrica. om kvelden blir det en god middag på Villa S.Andrea med vingårdens egne viner.

Dag 2: Fabbrica – San Gimignano – 37 km. (2 på grusveier) – På den tredje dagen skal vi sykle gjennom en av de vakreste strekningene i Chianti-området, gjennom San Donato og Barberino Val d’Elsa, før vi når de magiske tårnene i San Gimignano. Underveis blir det piknik med håndproduserte toskanske kjøttpålegg og oster. Middag på egen hånd.

Dag 3: San Gimignano – Siena – 43 km. (5 på grusvei) – Dagens reiserute går langs Vernaccia vienyards til den befestede landsbyen Colle Val d’Elsa, det flottel Abbadia en Isola Abbey, Monteriggioni slottet, til Siena. Underveis lett lunsj i Strove. Avskjedsmiddag på Taverna del Capitano.

Pris på forespørsel ( Når 8 personer deltar)

Tillegg for enkeltrom!
Prisen inkluderer: sykkeltur, en engelsk guide, sykler, back-up bil, hjelmer og kart, piknik og vinsmaking på en gård, to middager, tre overnattinger i tre stjerners hotell i dobbeltrom med bad og frokost.

Overnattinger:

I Fabbrica – Villa S.Andrea: enkelt eller dobbeltrom med bad og frokost.
I San Gimignano – Hotel Cisterna: enkelt eller dobbeltrom med bad og frokost
I Siena – Hotel Chiusarelli: enkelt eller dobbeltrom med bad og frokost.

Vi har flere ulike sykkelruter, alt fra halvdagstur til ukesturer.

Kan dette friste? Nøl ikke med å kontakte oss for mer informasjon, flypriser, hotel etc.

Email: arriva@berg-hansen.no   Tlf 55 08 8000